3 comments

 • puck has written:

  Lieve mama,
  dank je wel voor deze brief.
  Ik vind het net zo spannend als jij. ik had ook het liefst in Heerlen gezeten maar jammer genoeg is hier niks.
  Ik voel ook angst.
  Ik zal ook moeten wennen.
  Je zal misschien nu wel meer alleen zijn omdat ik er niet meer zo vaak ben na school. 🙂

  liefst puck

 • Sandra has written:

  Prachtig geschreven Sandarijn, recht uit het hart! Trotse moeder, maar ook trotse dochter, een liefdesband voor het leven❤️🍀

 • Audrey Hollanders has written:

  Mooi geschreven. Alleen zou ik je zeker geen domme moeder willen noemen. Overbezorgd wellicht, zoals vele zorgondernemers, maar dom? Nee lieve Sandarijn, je doet het toch maar, de tweede dochter loslaten en vertrouwen op haar kunnen. Laten we het er op houden dat je een leerbare moeder bent…. de toekomst zal je uitwijzen hoeveel je nog van je lieve 2e dochter kunt leren

Geverifieerd door MonsterInsights