2 comments

 • Audrey has written:

  Te jong voor wlz… werken ze in Limburg met andere regels dan in Brabant? Wlz is toch voor alle leeftijden. Het gaat er volgens mij on dat iemand 24-uurs zorg of begeleiding nodig heeft. Maar ik kan me er in vergissen… en die wachttijden. Ja die zijn ongelofelijk. Stel je voor dat je je ouders niet achter je zou hebben staan, dan heb je dus niks. Helaas ken ik de wachttijden uit ervaring. Je hebt weer een heel mooi stuk geschreven. Veel succes met de talentenexpeditie en veel plezier met dit musicalseizoen. Dikke knuffel

  • Puck has written:

   hoi audrey
   ik heb geen wlz gekregen omdat ik te jong ben en dus nog veel kan leren en zelf kan. maar waar het bij omgaat is dat ik wel voor langere tijd hulp , therapie of begeleiding nodig heb.
   ja die wachttijden zijn te lang. maar verklaart dus wel dat ik niet de enige ben en er veel te veel jongeren/mensen zijn met problemen.
   bedankt

Geverifieerd door MonsterInsights