2 comments

 • Audrey has written:

  Hoi mooie roos in de dop. Je maakt me allereerst nieuwsgierig naar de sperziebonensalade van je moeder, maar ook naar de lekkere paaskaarten die je gaat maken. En ja, de diëtisten van je zus en moeder zullen hele andere dingen zeggen, omdat zij met andere problemen te maken hebben. Net als ik. Ik ben de afgelopen tijd 4 kilo aan gekomen. Daar was de dietiste niet blij mee. Ik ben 157 lang en weeg nu 75 kilo. Dat was ooit 92, maar het zou het beste zijn als ik meer richting de 60 ga. Maar ik houd te veel van zoetigheid, chocolade en naturel ribbelchips. Ik ben vaak trots op mezelf als ik zonder deze dingen de winkel uit loop. Maar dan vind ik altijd wel iets anders om me mee vol te proppen. Helaas. Ik wil geen tante Es, maar soms zou ik willen dat het niet-doen-stemmetje wat harder zou roepen dan het ik-wil-snoepen-stemmetje. Hopelijk komt er een positief gesprek van je ouders met de overige betrokkenen. Het is zo belangrijk dat je iets kunt (blijven) doen waar je blij van wordt. Dikke knuffel!

 • Sandarijn Hilkhuijsen has written:

  Lieve Puck,

  Wat ben ik als mama van jou trots op je kracht!
  Jouw weg ligt vol kiezels en stenen, maar jij weet er overheen te stappen.
  Door te moeten vechten, leer je jezelf steeds beter kennen.

  Dikke knuffel

Geverifieerd door MonsterInsights