2 comments

  • Marjon has written:

    Lieve Puck, kleine stapjes en lief zijn voor jezelf…Je kan het zo goed duiden! Schrijven helpt altijd….Dan last je het weer even los. Vertrouw op jezelf, het komt goed! Liefs

  • Audrey has written:

    Lieve Puck, wat enorm mooi geschreven weer. Zelf weten waar het probleem zit is natuurlijk al super sterk. En ooit komt jouw tijd van onbezorgd op een terrasje zitten wel weer terug. Het zal wellicht niet zo snel zijn als je eigenlijk zou willen. Maar kijk eens hoe ver je al bent. Je zat echt in een heel diep gat. Bij mij ligt het probleem tegenover gesteld. Mijn hoofd wil alleen maar eten. Vooral in stresssituaties. Eigenlijk zouden we van elkaar wat moeten hebben…. gefeliciteerd dat je bent aangenomen op het MBO. Iets moois om naar uit te kijken.

Geverifieerd door MonsterInsights