2 comments

 • Audrey Hollanders has written:

  Allereerst ben ik trots op wat je doet en dat je die eerste weken niet hebt opgegeven. Ik zou na 3 dagen ws al weer thuis hebben gestaan. Ja, dat plannen is moeilijk. Vooral omdat jij veel te doen wilt hebben of moet van jezelf. Ik leer nu pas dat soms even niets doen ook heel fijn kan zijn. Verder wat betreft het autisme zie ij veel herkenbare dingen… het schrikken van geluiden, de overprikkeling en bij Amy zie ik ook het perfectionisme… fijn dat je je veilig voelt bij de begeleiders… en wat betreft het eten…. stel eens wat lekkere gezonde menu’s voor….. hou vol meid!

  • Puck has written:

   hoi audrey,
   aan het weekmenu kan ik niks doen. iedereen heeft een vaste kookdag en net als ik het recht om dan te koken wat hij/zij wil.Nou is het natuurlijk wel fijn als iedereen rekening houd met elkaar. al is het maar een beetje.

   De eerste paar dagen wilde ik ook naar huis maar dat was geen optie.
   Ik heb heel veel te doen, soms teveel. En idd ik moet heel veel. vooral sporten.

Geverifieerd door MonsterInsights