2 comments

  • Opa has written:

    Een mooie stap in de richting van een volwassen leven. De invulling van dat leven wordt steeds meer en steeds vaker aan jou overgelaten. Dat is goed..Dat wil overigens niet zeggen dat je niet eens raad kunt vragen aan iemand die je bij een moeilijke keuze kan helpen. Dat helpen blijft hopelijk je hele leven een mogelijkheid om vat te krijgen op je leven. Ook als je 80 jaar oud bent, zoals ik, vind je het goed als iemand je kan helpen bij een probleem dat op je weg komt , maar niet tot je oplossend vermogen behoort.
    Dus zoek je eigen weg en vraag hulp als je iets niet de baas krijgt.

  • Audrey Hollanders has written:

    Lieve Puck, wat goed dat je deze stap hebt genomen. Maar zo snel, dat had je vast niet zien aankomen. Je gaat nu en de komende tijd veel nieuwe dingen leren. Dat gaat zeker goed komen. Je ouders hebben je een goede basis mee gegeven. En… je kan vaak meer dan je denkt. Of zoals Pipi Langkous zegt: “ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het kan!!”. Ik hoop dat je leuke huisgenoten hebt en een gezellige klik vind. Succes meid!

Geverifieerd door MonsterInsights