5 comments

 • Elly Gerritsen has written:

  Lieve Puck, wat moet dat lastig zijn om niet de vrijheid te hebben, om zelfstandig op de fiets of auto door het verkeer te gaan, vooral als je het zelf zo graag wilt.
  Maar wat ben ik trots op je als ik zie welke stappen je al wel hebt gezet, dat je zelf met het openbaar vervoer gaat, dat je je zo goed kunt verwoorden in je blogs, de opleiding die je hebt gedaan en gaat doen, de hulp die je in huis voor je moeder bent. En nog zoveel andere dingen die je doet en kunt. Ik hoop voor je dat het zelfstandig fietsen of autorijden ooit nog komt, maar wees vooral heel trots op wat je nu al bereikt hebt!❤️
  Liefs Elly

 • Esther has written:

  Heel moedig, Puck, om te kijken wat je WEL kan! Liefs esther

 • Petra has written:

  Wat knap geschreven en goed verwoord Puck!!
  Puck dat kan ik goed aanvoelen zoals jij dat beschrijft met het rijbewijs.
  Ik ga ook groot ten deels te voet door het leven. ( met een ander reden dan jij )
  Het duurt een tijd Puck, er komt een moment dat je dat accepteer van je zelf en dat je daar geen last meer van hebt. Ook bij mij heeft dat inderdaad een tijdje gedeurd. Mijn weg heb ik daar in gevonden om er grapjes over te maken.
  Voor jou hoop ik dat je ook jou eigen manier vindt om ermee om te gaan.
  Liefs Petra
  Moeder Dyon

 • Audrey has written:

  Ik snap het wel denk ik. Je wilt hierin zelfstandig zijn. En idd het ov is ook niet echt geweldig. Nunweer dat tekort aan personeel zodat bussen gewoon niet rijden. Als je daar van afhankelijk bent….. en verkeersinzicht, tja, kan je dat trainen? Ik weet het niet. Ik zelf vind het verkeer nog steeds verschrikkelijk omdat heel veel mensen zich niet aan de geldende regels houden. Waardoor je niet weet wat je kan verwachten. Hopelijk kom je ooit nog zover dat je lekker zelf kan rondfietsen…..

  • Puck has written:

   dat is ook wel iets dat ik lastig vind. dat mensen zich niet aan de regels houden. daardoor raak ik in de war. bvb als ik de rotonde opga omdat iemand me voorlaat terwijl ik eigenlijk moet wachten.
   ik zou veel vrijer zijn als ik zelfstandig op de fiets kon gaan . omdat ik nog iets minder afhankelijk ben van anderen. of ik er iets aan kan veranderen weet ik niet

Geverifieerd door MonsterInsights