4 comments

 • Elly Gerritsen has written:

  Lieve Puck , wat ben je toch sterk! Als ik zie hoe je dingen toch doet en oppakt, ben ik blij voor je en voel zelfs ik me trots dat je dit allemaal doet. Je gaat echt goed voorruit, en dat is super! Ik hoor dat je ook contact hebt met Benthe, dat is ook fijn want zo kunnen jullie elkaar misschien ook helpen al is Benthe niet helemaal op de hoogte met een eetstoornis.
  Ik vind het echt zo goed dat je dit ook opschrijft en plaatst.
  Geniet nog van je laatste vakantie week en ik weet wel zeker dat het op school ook goed gaat komen met jou!

  Liefs,
  Elly

 • Audrey has written:

  Wauw. Ik leeg heel vaak dat je dingen eng vond of iet durfde maar die je toch hebt gedaan. Wat enorm knap. En ook op eetgebied. Meid wat ben jij aan het groeien. Heerlijk om dit zo te lezen. Ik ga proberen om in de komende weken jouw voorbeeld te volgen en dingen ondernemen die ik ook eng of spannend vind. Zo wil ik met Amy een dagje met de trein op pad…. voor mij ook enorm spannend, ergens naar toe waar ik op nooit ben geweest….. maar als jij het kan moet ik het toch minstens proberen.

Geverifieerd door MonsterInsights