3 comments

 • Audrey has written:

  Lieve Puck, wat een heerlijke foto. Eindelijk zie ik eens je mooie lach. Want die ontbreekt jammer genoeg vaak op de foto’s die ik zie. Je bent al zo ver. Je kunt al zo goed je angsten benoemen. Fijn dat je met je ouders zo goed kunt praten en ook goed dat jullie inzien dat er ws toch professionele hulp er bij moet komen om jou verder te helpen. Want je bent het waard Puck! Je bent het waard om straks naar dat MBO te gaan, nieuwe vrienden te maken. Je bent het waard om te winnen van je eetstoornis!!
  En ik snap dat het voor jou niet snel genoeg gaat. Maar dat komt ook omdat er zo vaak dingen tussendoor komen die je weer even uit je evenwicht brengen (zoals Corona). Houd je taai meid. En blijf vooral schrijven. Dat talent heb je van je moeder geërfd!

 • Elly has written:

  Lieve Puck, wat sta je prachtig op deze foto! Die lach, zo mooi!❤️

  Ik herken het verhaal over je angst wel een beetje, ook mijn dochter heeft last van angsten.
  Benthe heeft heel erg last van faalangst en sociale angst, zij heeft ook professionele hulp gekregen, en zij is hierdoor ook erg gegroeid.

  Ik vind het zo knap van je dat je toch alle uitdagingen wél aangaat en al die dingen doet, zoals naar de Plus en oefenen met openbaar vervoer, genieten van een ijsje en 1x per 2 weken wegen.
  Zoveel vooruitgang!

  Ik wens je heel veel succes weer met de komende uitdagingen, maar dat gaat vast goedkomen! 👍

  Liefs Elly Gerritsen

 • Esther has written:

  Wat een pittige dillema’s, puck, en wat ga je er goed mee om. Elk klein stapje telt mee. Zet hem op!

Geverifieerd door MonsterInsights