Woordkriebels

Woordkriebels

Steeds weer voel ik de woorden als kleine vlindertjes in mijn hoofd fladderen. Ik houd van deze woorden, die me elke dag weer laten stilstaan bij het moment van het leven. Woorden zijn voor mij het simpele gegeven om de bewustwording van mijn eigen gedrag te weerspiegelen. Om de glinstering te ontvangen en om grip te krijgen in warrige tijden.

Ik houd van de energie die woorden mij geven. Van de verhalen die onder mijn tikkende vingers vandaan getoverd worden. Het lijken wel magneten, die me de weg wijzen over het toetsenbord en me uiteindelijk de kunst van het schrijven hebben leren kennen.

Woorden weerspiegelen, laten stilstaan en geven nieuwe inzichten. Mijn talent om diep in mezelf te duiken en mijn emoties te openbaren is een rijkdom, waar ik dagelijks van geniet.

 

Ik ben Sandarijn Hilkhuijsen, 48 jaar en getrouwd met Paul. Samen hebben we drie kinderen. Zij hebben een zeldzaam syndroom. Paul en ik hebben allebei een vorm van kanker.

Door de diagnoses ben ik gestart met een bucketlist. De avonturen die ik beleef, zijn het uitgangspunt voor mijn blog. #livemyadventure