Abrahammetje

Proficiat! Mijn trouwe Feyenoordaanhanger. Mijn oude Rotterdammertje en mijn liefste maatje. Wie had dat op 13 maart 2015 gedacht? Dat jij toch je 50e verjaardag zou halen en in Rotterdam met je gezin nieuwe herinneringen kon maken. Tenslotte liggen jouw roots in deze prachtige omgeving. Zo zie je maar dat je nooit verder moet kijken dan een dag lang is.

Roots…

 

 

 

 

 

 

De immuuntherapie die in januari 2016 ingezet werd heeft jou veel kwaliteit van leven gegeven. Dankzij deze laatste ontwikkeling hebben we ontzettend mooie en uitdagende momenten gekend. En daar genieten we elke dag een beetje meer van.

Deze vakantie vierden we jouw 50e verjaardag in Rotterdam. Geen toestanden, maar rustig opgaan in de voor jou zo bekende omgeving, was je diepste wens. Natuurlijk kregen bepaalde gebouwen een ereplekje op de foto!

Voordat we je op 8 augustus echt konden plagen met de bijnaam Abrahammetje, vierden we de verjaardag van onze dochter met een uitgebreid tuinfeest. Je had heel nadrukkelijk te kennen gegeven dat deze dag alleen voor jouw Puck zou zijn! Toch kreeg je dat weekend op een ludieke manier onder de neus gewreven dat het toch echt bijzonder was dat ook jij je Abraham zag. Vrienden schroomden niet om de kamer vol te hangen met bewerkte foto’s en alhoewel jij helemaal geen fan bent van verjaardag vieren schoot je toch stiekem vol bij het leuke aanzicht.

Een van de bewerkte foto’s
Mijmeren bij paal 50

 

 

 

 

 

 

Jouw geboortedag in Rotterdam stond in het teken van het nummer 50. Onze kinderen zochten zich wezenloos in die grote stad, maar uiteindelijk hebben we toch mooi in totaal 300 jaren bij elkaar gesprokkeld.

Na een onvergetelijke logeerpartij in de Kubuswoningen van Piet Blom kwamen we afgemat, maar voldaan thuis. De brievenbus lag vol met toepasselijke kaarten en bij het zien van de vele geweldige foto’s kon ik niets anders doen dan een blog wijden aan jou.

 

 

 

 

Lieve Abraham. Wat nu rest zijn fantastische herinneringen en een groot stuk Limburgse vlaai. Jouw 50e verjaardag heeft de aandacht gehad die het verdiende zonder al te veel uitbundige taferelen. Met een dikke knipoog zullen we de mosterd serveren bij de bitterballen en toosten met een goed glas bier.

Proost! Niet op die 50e verjaardag, maar wel op het leven!

Proost!
Geniet van elke dag!

 

5 gedachten over “Abrahammetje”

  1. Genoten van jouw mooie blog over jouw maatje. Mooi geschreven en geïllustreerd met bijzondere foto’s. Genieten van het leven en bijzondere plekjes in ons kikkerlandje. Gewoon dichtbij. Terug naar herinneringen (uit de jeugd) en nieuwe herinneringen maken (in het hier en nu) is het mooiste dat er bestaat. Chapeau!

    1. Dank je Pascal! Ik vond het mooi om juist op je 50e verjaardag terug te gaan naar de stad waar je een groot deel van je leven hebt doorgebracht. Herinneringen ophalen en nieuwe maken. Goed gelukt!

  2. Wat een mooi manier om de 50e verjaardag te vieren! Prachtige herinneringen gemaakt, waar jullie fijn op terug kunnen kijken! Geweldig ook zoals je dit weer beschreven hebt.
    Met een glimlach om mijn mond deze blog gelezen!

Reacties zijn gesloten.